Over mij

Over mij

Overledenenzorg is persoonlijke dienstverlening die je niet zomaar mag verlenen. En niet zomaar wilt verlenen, want voor dit werk maak je een bewuste en weloverwogen keuze en ben je gedegen opgeleid. After Life Care is de persoonlijke dienstverlening van Rudi Willemsen.

‘Ik werk al een aantal jaren als specialist in overledenenzorg en thanatopraxie. Ik vind het een eer om deze diensten te mogen uitvoeren. Als laatste eerbetoon aan het leven: een taak die ik met de grootste zorgvuldigheid op me neem. Om het laatste afscheid een zo goed mogelijk afscheid te laten zijn. Daarom zie ik het eigenlijk als ‘zorg voor de levenden door het verzorgen van de doden’.

Om een thanatopraxie behandeling te mogen uitvoeren is een professionele opleiding verplicht. Die heb ik gevolgd in Nederland en Engeland, waarna ik ben opgenomen in het register van Vesalius, de beroepsvereniging voor thanatopracteurs. Om meer kennis en ervaring op te doen, ben ik werkzaam geweest in Schotland en Duitsland, waar ik bedreven ben geraakt in diverse andere technieken.

Ik werk geheel onafhankelijk en zelfstandig en maak zelf overwogen keuzes in de materialen waarmee ik werk en in de manier waarop ik mijn werk uitvoer. Er is vrijwel altijd een oplossing voor iedere situatie met het hoogst mogelijke resultaat. Dat is waar ik me voor inzet.

Vanzelfsprekend werk ik volgens de gedragscode welke is opgezet door de beroepsvereniging Vesalius waarbij respect voor de medemens centraal staat.  

 

After Life Care | Rudi Willemsen | 055-2032122 | info@afterlifecare.nl